Встановлений на парковці у Кропивницькому павільйон вночі «виходив» на тротуар (ВІДЕО)

15:30
3238
views

Встановлений на вулиці Космонавта Попова у Кропивницькому металевий каркас під торговельний павільйон уночі 11 квітня опинився на тротуарі.

Про це свідчить відео, надіслане на електронну адресу «УЦ» місцевим мешканцем.

З ролику незрозуміло, хто «допоміг» конструкції переміститися на тротуар. Вранці 11 квітня вона вже стояла на старому місці.

Як розповіла «УЦ» районний керуючий ТОВ «АТБ-Маркет» Олена Ожигова, у понеділок ввечері біля майбутнього павільйону з’явилися кілька авто з молодиками «характерної зовнішності»: «Чотири простенькі автівки, не «круті». В них сиділи молоді люди. Коли вночі – а магазин працює цілодобово – продавчиня вийшла, щоб прибрати сміття, один із чоловіків вискочив з машини й почав замахуватися на дівчину не то битою, не то просто якоюсь палицею. Камери наші, на жаль, це не зафіксували, бо направлені в інший бік».

За словами Ожигової, парковка, де встановлений каркас, належить на правах оренди «АТБ-Маркету» – відповідно до рішення Кіровоградської міської ради №3485 від 28 жовтня 2014 року. (У документі йдеться про «надання ТОВ «Ріал-Істейт» дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки по вул. Космонавта Попова, 9-г». ТОВ «Ріал-Істейт», за даними ЗМІ, входить до структури корпорації АТБ. – Ред.)

«Ініціатори встановлення павільйону показали нам ксерокопії документів, не оригінали, – зазначила також Олена Ожигова. – Пообіцяли підвезти оригінали у п’ятницю (14 квітня. – Ред.), а до того – припинити спорудження. Але автівки, про які я говорила, біля магазину лишилися, й досі там стоять».

Нагадаємо, ввечері 8 квітня на парковці біля супермаркету АТБ на вулиці Космонавта Попова у Кропивницькому з’явилася металева конструкція під майбутній торговельний павільйон. Згодом з’ясувалося, що його власник – учасник АТО Сергій Щасливий. Підприємець наполягає на тому, що має всі необхідні дозволи на обладнання магазину.

На Набережній у Кропивницькому і досі стоїть залізна конструкція під продовольчий кіоск. Каркас почали зводити ще у березні 2016 року. Тоді на місце події виїжджав заступник міського голови Олександр Мосін. Власник кіоску, який назвався журналістам також Олександром, прибрати конструкцію відмовився.