Кропивничани й гості міста зможуть безкоштовно піти на концерт легенди рок-н-ролу

16:17
1797
views

Концерт Михайла Пахманова відбудеться 7 травня у ресторані «Парадиз».

Про це Пахманов розповів «УЦ».

«Програма буде незвичайна. Це буде не кавер-концерт з хітів якої-небудь групи, а ніби кавер мене самого. Я буду співати пісні з моєї юності, починаючи з найпершої. Це була легендарна пісня «Будинок сонця, що сходить». У ті часи було заборонено співати англійською, то ми співали її українською, і називалася вона «Стоїть гора високая», – зазначив артист. – Далі в програмі ціла низка хітів від різних груп того часу: «Шизгара» (Venus), Yellow River, The Beatles, Deep Purple, Rainbow, Dio і багато іншого. На численні прохання друзів я обов’язково заспіваю пісню «Як молоді ми були». Вуха прекрасних дам будуть пестити ніжні й пристрасні блюзи. На мої радість і задоволення прозвучать дуети з Лізою Малюковою. І ще один приємний сюрприз: Макс Величко люб’язно погодився зіграти зі мною дві пісні Deep Purple в акустичній версії. Така ось програма».

Вхід на концерт – безкоштовний.

Михайло Пахманов народився і виріс у Кіровограді.

З шести років грав на барабанах в ансамблі Палацу піонерів. Закінчив Кіровоградське музичне училище за класом ударних інструментів. Працював солістом у групі «Контакт» кіровоградської філармонії.

Навчався в Музичному училищі ім. Гнєсіних у Москві, на факультеті сольного співу. Потім – в інституті ім. Гнєсіних на естрадному відділенні в класі Й. Кобзона. Потім – у Хартфордському університеті, отримав диплом з вокалу.

Працював у рок-групах «Кінематограф», «Магніт», «Тайм аут». Співав у оперних театрах в Америці і Європі. Виступав на радіо та телебаченні. Брав участь у міжнародних конкурсах і фестивалях.