У Новоукраїнці впіймали наркодилерів, з якими розраховувались годинниками (ФОТО)

12:39
1342
views

Поліцейські припинили злочинну діяльність двох жителів області, які збували наркотичні засоби.

Про це «УЦ» повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

До поліцейських надійшла оперативна інформація про те, що два мешканці Новоукраїнки 32 та 27 років займаються збутом наркотичних засобів.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, працівники поліції провели низку заходів, у результаті яких викрили протиправну діяльність зловмисників.

«Під час проведення санкціонованих обшуків у домоволодіннях чоловіків було виявлено 50 пластикових ємностей із речовиною, схожою на амфетамін, декілька пакетів з рослинами, схожими на коноплю, а також 10 мобільних телефонів, прикраси зі срібла, майже 40 наручних годинників та кошти, отримані особами злочинним шляхом за незаконний збут наркотичних речовин, у сумі 2,5 тисячі гривень. Вилучене направлено на дослідження», – розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.

Розслідування триває. За вчинене зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотиьрох до восьми років.