У Кропивницькому поновлюють генеральне прибирання міста

17:39
1373
views

Мокрий сніг завадив продовжити весняне прибирання, озеленення, благоустрій скверів, парків, але зараз робота поновлюється.

Читайте також: Рибалок Кропивницького запрошують на прибирання берегів Інгулу

Про це заявив мер Кропивницького Андрій Райкович на апаратній нараді сьогодні, 24 квітня, повідомили «УЦ» у прес-службі міськради.

За його словами, вже добре помітно, що комунальні служби міста, великі підприємства, освітні та медичні заклади, жителіи приватного сектору, працівники ЖЕО на прибудинкових територіях виконали значний обсяг робіт.

«Зараз головним для нас є прибирання наслідків кількаденної стихії й продовження розпочатого благоустрою об’єктів, вивезення сміття, впорядкування паркових зон, – наголосив Андрій Райкович. – Місто стало значно чистішим, але до ідеалу іще далеко. Зокрема, прошу звернути увагу на прилеглі території по обидва боки магістралі від Олексіївки до мікрорайону Космонавтів. Вітер і жвавий рух транспорту нанесли туди купи пакетів, паперу. Там великі шматки неорендованої території, її необхідно теж прибрати».

Міський голова також звернув увагу міської спецінспекції на територію, що належить автосалону, зовнішній периметр якого добряче засмічений.

Кропивничани весною всією громадою візьмуть участь у ще одному плановому субботнику, який заплановано на 29 квітня. Головне управління ЖКГ, районні ради розроблять детальний план виконання робіт. Де необхідно, залучать додаткові сили, службу зайнятості, щоб до травневих свят максимально прибрати всі проблемні території.