На Кіровоградщині «накрили» банду наркоторговців (ФОТО)

13:14
1589
views

Групу злочинців, які організували на Кіровоградщині виготовлення та збут особливо небезпечних наркотиків з місячним обігом у 300 тисяч гривень, викрила Служба безпеки України спільно з прокуратурою.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру СБУ, текст якого має «УЦ».

Співробітники СБУ впродовж тривалого часу документували злочинну діяльність п’яти членів угруповання. Під час обшуку у зловмисників правоохоронці вилучили велику кількість готівки, майже кілограм макової соломки та екстракт опію.

Усім учасникам злочинного угруповання повідомили про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Невідкладні слідчі дії тривають.

Нагадаємо, в Олександрії наркомани заявили про полювання на них. Те, що полювання справді має місце, підтвердив старший інспектор з особливих доручень управління забезпечення прав людини Національної поліції України Микола Сульжук.

У середині березня правоохоронці припинили діяльність нарколабораторії, яку організували двоє мешканців обласного центру.

Наприкінці березня у Бобринецькому районі викрили ще одну лабораторію з виготовлення наркотиків, які організатори «бізнесу» продавали в Кропивницькому.