Екс-прокурор Кіровоградщини купив через Інтернет наркотики й передав їх поліції

15:06
3061
views

Колишній прокурор Кіровоградської області Сергій Жолонко замовив наркотики через Інтернет.

Про це йдеться у статті оглядача «УЦ» Андрія Трубачова.

«Замість післямови зазначимо: одна з численних спроб Сергія Жолонка встановити контакт з дилерами, які працюють на Кіровоградщині через описані вище схеми, і довести справу до готової «закладки», увінчалася успіхом вже після того, як було записано це інтерв’ю – йому вдалося-таки купити наркотики через Інтернет. Тепер «м’яч» на боці правоохоронців», – сказано в матеріалі.

Сергій Жолонко уточнив сьогодні, 3 травня, у «Фейсбуці», що замовив у дилерів амфетамін і планує купити марихуану: «Амфетамін я вже купив (поліції передав), сьогодні замовив гарну марихуану… Інформацію про сайт почерпнув на «патріотичному», пофарбованому в жовто-блакитний колір мосту через річку Інгул».

Трудову діяльність в органах прокуратури Сергій Жолонко розпочав у 1991 році, закінчивши перед тим Українську юридичну академію ім. Ф. Е. Дзержинського.

До призначення на посаду прокурора Кіровоградської області у квітні 2014 року працював першим заступником прокурора Кіровоградської області. З липня 2014 року його знову перевели на цю посаду.

У вересні 2014-го Сергій Жолонко звільнився з прокуратури.