Голова батьківського комітету школи на Кіровоградщині: п’яний учень спав на уроці

11:03
2350
views

Учень Хмелівської ЗОШ І – ІІ ступенів (Маловисківський район) заснув на уроці, будучи у стані алкогольного сп’яніння.

Про це заявив голова батьківського комітету школи Леонід Назаренко, повідомили «УЦ» в «Українській правозахисній агенції».

«Батьки подали звернення на ім’я заступника голови Кіровоградської обласної ради Ігоря Степури, в якому детально описали методи цькування їхніх дітей та вживання школярами алкогольних напоїв в ході навчального процесу, – йдеться у повідомленні. – Так, представники громади Хмельового стверджують, що були зафіксовані випадки придбання школярами алкогольних напоїв у так званих «розливайках», які підпільно торгують спиртним поблизу школи. Леонід Назаренко стверджує, що мав місце інцидент, коли підліток у стані алкогольного сп’яніння заснув на уроці».

Про проблеми у педколективі та якість освіти у цій школі розповіла голова ГО «Нам до всього є діло», депутат Маловисківської райради Анна Бур’ян: «За короткий термін зі школи пішли сім найкращих вчителів. І вони далеко не всі пенсійного віку. Просто високі моральні якості цих людей не дозволяли їм перебувати в колективі, керівництво якого працює на знищення навчального закладу, перетворюючи його на місце, непридатне для виховання дітей».