Влада Кропивницького обіцяє «системно» боротися з торгівлею на тротуарах

13:12
1814
views

На необхідності впровадження додаткових заходів протидії розповсюдженню вуличної торгівлі в обласному центрі наголосив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 15 травня.

Про це «УЦ» повідомили у прес-службі мерії.

«Розпочинається літо, буде жарко. Наших зусиль, щоб прибрати молоко, курей, м’ясопродукти з асфальту, не вистачить, навіть якщо торгівля і спецінспекція будуть днювати й ночувати в місцях несанкціонованої торгівлі, – сказав Андрій Райкович. – Мені, як і всім громадянам, соромно дивитися на балії з рибою перед муніципальним ринком, на ці шеренги спекулянтів у центрі міста. Звертаюся до поліції: чого вам не вистачає, яких повноважень, щоб розігнати перекупників?! Біди, отруєнь, епідемій?! Чи, може, вже настав час вам вжити законних заходів?!»

Боротьба зі стихійними ринками у Кропивницькому має бути, за словами мера, «постійною і системною у тісній співпраці спецінспекції, управління торгівлі й поліції».

«Крім того, має бути організована тривала інформаційна кампанія в засобах масової інформації щодо роз’яснень усіх ризиків, на які наражають себе покупці продуктів на асфальті», – зазначив Андрій Райкович.