Жителька Гайворона заробляла щодня понад 3 тисячі гривень на продажу наркотиків (ФОТО)

13:23
1237
views

Поліцейські задокументували незаконну діяльність жінки, що реалізовувала наркотичні засоби.

Про це «УЦ» повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

До того 49-річна мешканка Гайворона вже неодноразово відбувала покарання за наркозлочини.

Інформацію про те, що місцева жителька реалізовує наркотичні засоби, поліцейські отримали з оперативних джерел.

Мати двох дітей, яка проживала в будинку своєї родички, не виходячи з дому, продавала наркозалежним особливо небезпечні наркотичні засоби, отримуючи з того чималий зиск. У середньому за добу до садиби підозрюваної встигали навідатися 5 – 6 осіб. Прибуток від продажу щоденно коливався від 3 тисяч гривень і більше.

«Під час санкціонованих обшуків працівники Гайворонського відділу поліції та Управління карного розшуку Нацполіції області вилучили кілька видів наркотичних засобів, ваги для їх зважування. Крім того, виявили золоті вироби, значну кількість побутової техніки, електроінструменти, господарський реманент, походження яких нині перевіряється.
У даний час громадянка затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», – розповів начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.