У Кропивницькому копи знайшли босу 15-річну дівчину, яка втекла з дому за 130 км (ФОТО)

13:11
2267
views

15-річну дівчину, яку три дні розшукували родичі, патрульні виявили за 130 кілометрів від її домівки.

Про це йдеться на офіційній сторінці патрульної поліції Кропивницького у «Фейсбуці», передає кореспондент «УЦ».

Близько дев’ятої вечора 10 серпня до патрульних звернувся 34-річний громадянин та повідомив, що у нього в автомобілі перебуває 15-річна дівчинка, яку він виявив неподалік від свого будинку на вулиці Нижній.

Заявник розповів, що дівчинка сиділа на землі в мокрому одязі босоніж і не могла пояснити, як вона там опинилася. Натомість назвала свої ім’я та прізвище і попросила відвезти до приятеля, який мешкає в районі вулиці Комарова.

Чоловік посадив дівчину в авто. На вулиці Євгена Тельнова побачив екіпаж патрульної поліції, тож одразу вирішив розповісти про ситуацію охоронцям порядку.

Патрульні перевірили дівчину за базою даних, виявилося, що її вже три дні розшукують батьки. З’ясували, що дитина мешкає у Вільшанці. Востаннє дівчину бачили 7 серпня на автобусній зупинці, вона мала квиток до Кропивницького.

Дівчина сказала патрульним, що зголодніла і сумує за домівкою. Інспектори нагодували її, а після відвезли до Кропивницького відділу поліції. Там вони зателефонували її родичам, аби заспокоїти їх, та розповіли про місцезнаходження біглянки.

Наразі справою займаються фахівці відділу ювенальної превенції.