У Кропивницькому «прикрили» нелегальний гральний заклад (ФОТО)

14:49
2195
views

Кіровоградська місцева прокуратура разом із Управлінням захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ Національної поліції України та Управлінням СБУ в Кіровоградській області припинила діяльність чергового нелегального грального закладу в обласному центрі.

Про це повідомив керівник Кіровоградської місцевої прокуратури Дмитро Прокопчук, поінформували «УЦ» у прес-службі прокуратури області.

«В рамках досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.1 ст.203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом), за фактом організації діяльності гральних закладів, в яких здійснюються азартні ігри, проведено санкціонований обшук у приміщені ігрового залу, що на вулиці Великій Перспективній, та вилучено 46 одиниць грального обладнання, чорнові записи з обліком гравців та зроблених ними ставок. Зазначений ігровий зал діяв під егідою оператора лотереї М. С. Л., відносно якого Указом Президента введені спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції)», – розповів керівник прокуратури.

Крім того, правоохоронці арештували сім замаскованих під платіжні термінали ігрових автоматів, які вилучили з приміщень магазинів та автовокзалів у Кропивницькому.

Слідчі дії тривають.