Жителька Кропивницького отримала п’ять років за те, що підрізала свого чоловіка

10:54
1253
views

Суд виніс справедливий вирок жінці, яка ледь не прирізала свого співмешканця.

Про це «УЦ» повідомили у прес-службі прокуратури області.

У жовтні 2016 року 33-річна обвинувачена, розпиваючи разом зі своїм співмешканцем алкогольні напої, вдарила його кухонним ножем у живіт, чим «спричинила тілесні ушкодження, які відносяться до категорії тяжких та є небезпечними для життя в момент спричинення».

Суд першої інстанції за скоєне засудив її до позбавлення волі з випробувальним терміном. Прокуратура, не погоджуючись із призначеним покаранням, оскаржила це рішення. В обґрунтування своїх вимог прокурор наголошував, що «обвинувачена раніше неодноразово притягувалася до кримінальної відповідальності за вчинення тяжких злочинів, вказане кримінальне правопорушення вчинила в період не знятої та не погашеної судимості, що свідчить про відсутність зроблених позитивних висновків та будь-яких намагань стати на шлях закону».

Апеляційний суд підтримав позицію прокуратури. Зловмисницю визнали винною у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Їй призначили покарання у вигляді п’яти років реального позбавлення волі та взяли під варту в залі суду.