У Голованівську банда неповнолітніх «обчистила» магазин (ФОТО)

13:18
1425
views

Працівники поліції затримали неповнолітніх, причетних до крадіжки техніки з магазину на суму в понад 30 тисяч гривень.

Про це «УЦ» повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

За попередніми даними, на місці події перебували троє юнаків, віком 16 та 17 років. Один із них проник до приміщення і викрав мобільні телефони та музичні колонки, двоє інших хлопців чекали його ззовні, пильнуючи появу сторонніх.

Повідомлення про злочин надійшло до Голованівського відділу поліції в ніч на 9 жовтня. Охоронець одного з підприємств, обходячи територію, помітив, що у магазині пошкоджено ролет та вхідні двері.

«Прибувши за вказаною адресою, поліцейські встановили, що з приміщення закладу вкрали 9 мобільних телефонів та дві музичні колонки, – розповів начальник Голованівського відділу поліції Олег Клименко. – У ході проведення слідчо-розшукових дій працівники поліції викрили у причетності до кримінального правопорушення неповнолітніх місцевих жителів. Крадене майно правоохоронці вилучили».

За цим фактом триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.