У 57 бригаді був конфлікт між новим командиром й особовим складом батальйону «Кіровоград»

09:22
3596
views

ГО «Солдатські комітети» повідомила про конфлікт між новим командиром 57 бригади та особовим складом 17 батальйону, що входить до її складу.

17 окремий мотопіхотний батальйон «Кіровоград» – формування у складі Збройних сил України, створене як 17 батальйон територіальної оборони «Кіровоград» з мешканців Кіровоградської області, польова пошта – В2278.

Відповідне відео опублікував у Facebook член ГО Костянтин Ільченко, передає кореспондент «УЦ».

У зверненні йшлося про те, що на посаду нового командира призначили людину, яка «своєю бездіяльністю, самодурством і непрофесіоналізмом знищує бойовий підрозділ, який з 14 року знаходиться в зоні бойових дій».

На відео військові також стверджували, що новопризначений командир побив начальника штабу 17 батальйону.

Прес-центр штабу АТО оприлюднив свою заяву: «Прес-центр штабу АТО повідомляє, що створено робочу групу у складі представників штабу АТО та Військової служби правопорядку з метою вивчення та перевірки інформації, яка була оприлюднена в соціальній мережі “Фейсбук”».

Після цього Ільченко прибрав відео і написав: «Є ще в керівництві українській армії мудрі командири. Завдяки саме їхній мудрості та наполегливості ВГО ВВП “Солдатські комітети” конфлікт в 57 омпбр вичерпано на користь бригади і держави».