22-річний житель Кіровоградщини зґвалтував дев’ятирічну дівчинку

11:03
2200
views

У селі Протопопівка Олександрійського району чоловік 8 листопада зґвалтував дев’ятирічну дівчинку.

Інформацію про це «Моїй Олександрії» підтвердили в районному відділенні поліції.

8 листопада в чергову частину надійшло повідомлення від жительки Протопопівки про те, що в цей день близько 15:30 в нежилому будинку в селі невідомий чоловік зґвалтував її малолітню доньку 2008 року народження.

Подія зареєстрували в журналі єдиного обліку, на місце виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що дорогою зі школи до дитини підійшов незнайомий чоловік, який обманним шляхом – під приводом познайомити дівчинку зі своєю сестрою – заманив її в нежитловий будинок, куди вони потрапили через вікно. Надалі він зґвалтував школярку і зник у невідомому напрямку.

Дівчинка самостійно вибралася з приміщення і прийшла додому, де повідомила про подію матері. Дитину направили на судмедекспертизу, яка підтвердила зґвалтування. У поліції відкрили провадження за ч. 4 ст. 152 (зґвалтування малолітньої чи малолітнього) Кримінального кодексу України.

У той же день співробітники поліції затримали підозрюваного – 22-річного жителя села Бутовського Олександрійського району, який приїхав у Протопопівку до своєї знайомої. Чоловікові обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.