До Дня Збройних Сил України спецпризначенці отримали подарунки

15:50
2924
views

Обласна бібліотека ім. Д.Чижевського давно підтримує дружні взаємини з місцевими військовими частинами. Спільні заходи  – презентації книжкових новинок, екскурсії-ознайомлення з інфоресурсами, зустрічі з видатними людьми, ветеранами  – всього й не перелічити. Проте завжди відзначається одне гарне свято, яке останніми роками набуло особливого звучання вдячності і подяки – День Збройних Сил України. І цьогоріч теж не став винятком.

Нещодавно протягом декількох місяців обласна бібліотека ім. Д. Чижевського зініціювала акцію: збір книг для військових частин та передача літератури в АТО. Зібрали понад 100 книг – сучасна українська література про історію, мистецтво, культуру нашого народу. А також популярна художня література, яка  додасть приємного настрою солдату в години відпочинку. Також наприкінці листопада обласна бібліотека звернулася до давніх партнерів – дитячого садка №60   «Ягідка» – щоб малеча намалювала малюнки для захисників. До акції долучилися і батьки вихованців ДНЗ, які зібрали смачні подарунки для військовослужбовців: печиво, чай та каву тощо. Таким чином, коробки з малюнками, книгами і ласощами днями були передані до 3-го Полку окремого спеціального призначення.

Отже спільними зусиллями бібліотеці спільно з партнерами вдалося не просто привітати захисників України з Днем Збройних Сил, але й підтримати і запевнити військовослужбовців:  ми вдячні за мирне небо над головою, за ваш захист, бережіть себе.

Світлана Приймак, заввідділом соціокультурної діяльності.