Діти війни

12:24
2082
views

Це нове покоління дітей війни. Пра- та праправнуки тих, хто був свідком тієї страшної, яку розпочав Гітлер. Цю розпочав Путін – як за сценарієм свого попередника.

На фото – вихованці обласного будинку дитини, що в Кропивницькому, під час повітряної тривоги. Діточки не мають батьків, на всіх – кілька чоловік персоналу. Мужнього й турботливого персоналу. Знімок швидко розповсюдився в соціальних мережах. Чи побачать його ті, хто винен в жахітті, що відбувається в Україні? А українці, побачивши фото, пишуть: «За це я ніколи не прощу!», «Росіяни – вороги, покидьки. Їх будуть проклинати покоління українців»…

Згодом з’явилися ще фотознімки з цього ж підвалу, яке використовують як укриття. Головний лікар будинку дитини Петро Пастух написав: «І знову тривога, і знову супостат не дає спокою нашій державі, але ми піклуємось про наше майбутнє. Наше майбутнє – це діти, діти війни. Але навіть в умовах повітряної тривоги, в укритті, сніданок за розкладом».

Соцмережами поширюється заклик допомогти дитбудинку, звертають увагу кропивничан на те, що він багато чого потребує. Петро Іванович відповів: «Станом на сьогодні будинок дитини забезпечений всіма необхідними засобами, одягом, харчами, іграшками та іншим. Не ведіться на фейки. Ваша допомога може бути важливішою для інших». І додав важливі слова, які ми повторюємо один одному й усьому світові: «Нас не зламати і не залякати».