Ми – з вами!

12:23
996
views

Це наш перший воєнний номер. Ми самі не можемо впізнати свою газету – тонка, майже невагома, у ній лише 4 сторінки. І все ж таки це «УЦ».

Ще два дні тому ми не знали, чи зможемо вийти взагалі, розглядали варіант переходу в електронну версію – були перебої в роботі пошти, вирішували питання з друкарнею безпосередньо в Кропивницькому (так надійніше). У понеділок зібралися в редакції всією командою та ухвалили остаточне рішення – виходимо.

Що зміниться? Не буде телепрограми, ви бачите, що на всіх каналах йде єдина трансляція. Не буде нашої фірмової «нетленки» – зараз не до неї. Кількість сторінок щотижня визначатиметься потребою та реальними можливостями. Газету розсилатимемо передплатникам через «Укрпошту» та наших оптовиків (хто буде працювати). Зараз обговорюємо питання про вихід двічі на тиждень – хочемо встигати за інформацією, що швидко змінюється. Крім того, ми вирішили звернутися за допомогою до волонтерів та друзів редакції – частину тиражу роздаватимемо безкоштовно в Кропивницькому та Олександрії.

Незмінними у роботі нашої газети залишаться колектив редакції та патріотизм.

Слава Україні!

Ні війні!