На Кіровоградщині державного реєстратора оштрафували на 160 тисяч

15:26
2125
views

За матеріалами Знам’янської місцевої прокуратури до адміністративної відповідальності притягли державного реєстратора за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Про це «УЦ» повідомили у прес-службі прокуратури області.

Реєстратор прийняла рішення в умовах реального конфлікту інтересів, що проявилось у проведенні державної реєстрації зняття обтяження з нерухомого майна, яке належить її батькові.

Маловисківський районний суд Кіровоградської області визнав державного реєстратора відділу державної реєстрації виконавчого комітету Маловисківської міської ради винною в скоєнні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 172-7 КУпАП, та наклав штраф у розмірі 200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Неоподаткований мінімум у випадках адміністративних і кримінальних правопорушень та злочинів у 2017 році становить 800 гривень.

Нагадаємо, Міністерство юстиції України вирішило тимчасово блокувати доступ державного реєстратора з Малої Виски Володимира Руденка, який вніс зміни в дані про засновників ТОВ «Нива-2010», до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. Термін блокування становить один рік.