Запрошують McDonald’s і Центральний сквер

15:17
632
views
Фото Ігоря Філіпенка, CBN.

Суперечки, сумніви, навіть протистояння певних містян вже позаду. Ресторан швидкого харчування McDonald’s побудований в Кропивницькому і вже почав працювати.

 

– Заклади під брендом McDonald’s – це приклад державно-приватного партнерства, – зазначив під час офіційного відкриття заступник міського голови Кропивницького Олександр Мосін. – Був підписаний меморандум про співпрацю між міською владою і забудовником, який, окрім будівництва приміщення ресторану, облаштував сквер з відповідним озелененням, доріжками, освітленням і фонтаном. За інформацією підприємства, на це було витрачено близько 7 мільйонів гривень. Заклад працевлаштував близько 150 осіб, що сьогодні вкрай актуально.

Директор з розвитку McDonald’s Ukraine Віталій Стефурак нагадав, що можливість відкриття закладу в Кропивницькому була анонсована в 2021 році, і що обидві сторони – міська влада й забудовник – дотримались даних один одному зобов’язань.

– Ресторан McDonald’s в Кропивницькому – один з найсучасніших в Україні і навіть в усьому світі, – здивував і вразив пан Віталій. – Тут представлені найновітніші технології, які сьогодні використовуються в  McDonald’s.

Відкриття  McDonald’s – це не лише про цей заклад, це про інвестиції в розвиток громади і країни. Раді співпраці. В добру путь!

Журналістам, присутнім на відкритті, які є потенційними відвідувачами ресторану швидкого харчування, дозволили переконатися в дотриманні норм і стандартів, які забезпечують найголовнішу складову будь-якого закладу харчування – безпека їжі.

Вражаюче. Продуманий, вивірений, перевірений кожен етап приготування чи то бургеру, чи картоплі-фрі, чи напою, чи морозива. (Інформація для тих, хто вважає страви McDonald’s шкідливими для здоров’я.) Борошно, олія, молоко, м’ясо – суто українських виробників. Олія, яка використовується  для фритюру, перевіряється спеціальним аналізатором. Все безумовно свіже – це обов’язкова складова. Нічого не підігрівається вдруге, кілька хвилин затримки – на утилізацію.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN.

Санітарні норми – здається, вищого рівня вимог та відповідальності ніде не зустрінеш. І, звісно, привітність персоналу. На вході, біля терміналів самообслуговування, біля столу замовлень, на «МакДрайв» радо зустрінуть, пояснять, допоможуть, запросять завітати знову, що ви неодмінно зробите.

Склалося враження, що працює великий розвинений мозок, який передбачив усе. Причому працює безперебійно. На запитання, чи є у McDonald’s статистика, скільки хвилин на добу персонал мережі нічого не робить, очікуючи відвідувача чи замовника, Віталій Стефурак сказав: «Ви самі знаєте відповідь на ваше запитання».

Ресторан в Кропивницькому розрахований на 129 відві­дувачів всередині і 140 – на відкритому майданчику. Смачного!