Шість іноземців – слухачі підготовчого відділення Донецького національного медичного університету з Нігерії, Єгипту й Палестини – пройшли майстер-клас з приготування національних українських страв – борщу та вареників з картоплею.
Про це повідомляє кореспондент «УЦ».
Навчав майбутніх медиків шеф-кухар ресторану «Парадиз» (на кухні ресторану) Євген Вакуленко.
Молоді люди самостійно, але під пильним наглядом шефа чистили та нарізали овочі, готували засмажку, доводили борщ до смаку, дивилися, як робляться тісто й начинка для вареників, і самі їх ліпили.
По завершенні майстер-класу в дружньому колі куштували приготоване. Всі лишилися задоволеними й чистою українською говорили: “Смачно!”, а шефу за навчання – “Дякую!”
Фото Олега Шрамка