Залужний відзначив, а ми дякуємо

11:03
508
views
Олег Ткач

Нагрудний знак «Золотий хрест» – державна нагорода. Цією відзнакою нагороджують військовослужбовців ЗСУ за успішне виконання бойового завдання та проявлену мужність. Двоє наших земляків нещодавно отримали «Золотий хрест».

Це герої-захисники з Новоукраїнки Олег Ткач  та Володимир Настенко. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив голова Новоукраїнської громади Олександр Корінний. Ми зв’язалися з Олександром Олександровичем з метою детальніше розпитати про героїв.

– Їх добре знають в громаді, поважають. Володимир працював в галузі енергетики, був учасником АТО. Олег працював у приватного підприємця. Обоє добровільно пішли захищати країну. Добрі, сильні, мужні, надійні.

Володимир Настенко

Ми не знаємо, за що конкретно, за яке бойове завдання, наші хлопці були нагороджені. Але переконані, що у непередбачуваній ситуації повели себе достойно, мужньо.

Це не перші мешканці нашої громади, які нагороджені державою. Ми, у свою чергу, віддячуємо захисникам, допомагаємо чим можемо. Працівники нашого виконавчого комітету тривалий час щомісяця перераховують певні кошти із заробітної плати на допомогу землякам, які чогось потребують. Згодом до нас доєдналися працівники комунальних закладів. Всі разом ми зібрали понад 1,5 мільйона гривень, які спрямували на допомогу нашим героям. Віддячуємо їм за подвиг, як можемо.