Розмінуємо країну разом!

13:08
356
views

Всім відомо, що ворог щедро нашпиговує нашу землю мінами. Знаємо, що на землі залишилося безліч снарядів, уламків ракет. Відомо також, що складовою Перемоги, крім деокупації територій, є їх розмінування. Цю справу держава довірила мужнім, безстрашним, зосередженим, грамотним саперам. Один з них – наш колега Андрій Лисенко (на фото в центрі). Нещодавно він у соцмережах звернувся до земляків.

 

– Нашій групі розмінування потрібен дрон – для обльоту потенційно небезпечних територій та фіксації, що і де там лежить. Власна «пташка» значно прискорить роботу.

Як це відбувається. Під’їжджаємо до місцевості, де можуть бути залишки снарядів, ракет тощо. Оператор запускає дрон і методично облітає ним територію на висоті кілька метрів. Коли бачить на екрані вибухонебезпечний предмет, фоткає його і фіксує координати. Потім усе це діло наноситься на карту, і сапери, заходячи на поле, вже знають, з чим доведеться мати справу.

Ціна питання – 44 499 гривень. Втім, чим більше зберемо, тим кращого купимо. Головні критерії – хороша камера і не «глючний» GPS.

У нас є дві віртуальні картки ПриватБанку, гривнева і доларова. Хто має змогу, киньте грошей.

Гривні: 5169360001211873

Долари: 4731185604836319

Допоможемо гуртом вилікувати нашу землю!