Керівник юстиції на Кіровоградщині похвалився, що консультує людей на вулицях

10:46
1752
views
Фото: «Кавун»

Начальник Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Гуцул найбільшим своїм досягненням вважає «відкритість управління та повагу до честі й гідності громадян».

Вадима Гуцула призначили на посаду начальника управління 29 квітня 2016 року.

Про це йдеться у його звіті за рік діяльності, копію якого має «УЦ».

«Управління стало абсолютно відкритою структурою для кожного жителя Кіровоградщини. І це можна вважати одним із найголовніших досягнень усіх територіальних органів міністерства юстиції. Була проведена чимала робота, щоб перетворити мін’юст із його закритою бюрократичною системою на відомство, діяльність якого в дійсності можна назвати справедливою та неупередженою», – зазначив Гуцул.

Він також розповів, що іноді консультує людей просто неба: «Перебуваючи кілька тижнів тому з робочим візитом у Гайвороні, надавав консультації навіть перехожим. Не так важливо, де саме я проведу консультування – на вулиці чи в кабінеті. Це абсолютна умовність. Я впевнений у тому, що займатися правопросвітницькою роботою слід завжди, адже тільки так можна підвищити рівень правової освіченості громадян, які досить часто потрапляють у складні життєві ситуації лише тому, що не знають своїх прав».