Новини від TicketsBox: Найкращі музичні події року – трансовий фестиваль під відкритим небом та інші концерти

11:47
1232
views

Galaxy Station – фестиваль, котрий чекаю всі фанати електронної музики. Це буде неймовірне шоу, хедлайнером котрого став відомий діджей та продюсер Ferry Corsten, саме він входить легендарну музичну трійку Armin Van Burren, Tiёsto & Ferry Corsten. Під відкритим небом буде запалювати зірки та публіку самий затребуваний діджей світу, котрій все встиг побувати на наймасштабніших світових фестивалях електронної музики, таких як Ultra Music Festival, TRANSMISSION, A State Of Trance та інших.

Ferry Corsten на фестивалі трансової музики – справжній подарунок для його фанатів, адже він вважається топовим діджеєм, за версією рейтингу виконавців TOP DJ MAG. Це не перший виступ музиканта в Києві, він вже декілька разів дарував публіці свої емоції та енергетику, він брав участь в сольних концертах та багатьох фестивалях. Кількість фанатів діджея росте з кожним роком, а виступи збирають повні зали, тому, якщо ти хочеш потрапити на мега-крутий захід за участю Ferry Corsten, швидше переходь за посиланням на сайт одного із самих надійних квиткових операторів країни https://kiev.ticketsbox.com/ferry-corsten/.Galaxy Station збере також багато інших відомих зарубіжних учасників, чиї імена будуть відомі пізніше.

Найкращі концерти шукай на TicketsBox

Квитковий оператор знає про всі концерти столиці та твого міста. Сервіс дуже зручний, він дозволяє в онлайн режимі купувати електронні квитки, для цього нікуди не потрібно їхати – після оплати квиточок приходить на поштову скриньку, його, навіть можна не роздруковувати, достатньо показати на вході на екрані телефону. TicketsBox пропонує зрозумілий всім функціонал, можливість за допомогою будь-якого гаджету купити квиток та бути в центрі культурного життя країни.

Саме тут https://kiev.ticketsbox.com/concert/  щодня оновлюється інформація про концерти, шоу та інші заходи. Будь в ритмі сучасного життя, відвідуй виступи свої улюблених виконавців, насолоджуйся ї творчістю в живу та проводь незабутньо час зі своїм друзями. Живи на повну разом з квитками від TicketsBox!