В Олександрії зник майор ЗСУ

15:31
2275
views
Вхід до в/ч 2269

На травневі свята в Олександрії зник майор місцевої військової частини 2269.

Інформацію підтвердив начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига, передає «Моя Олександрія».

За його словами, близько 22:00 1 травня в поліцію звернулася дружина військового з повідомленням про зникнення чоловіка. З цього моменту ведуться пошуки.

«Так, дійсно зник. Ми внесли цю подію в журнал обліку, встановлюємо його можливе місцезнаходження, перевіряємо різні версії, в тому числі, що він став жертвою злочину», – прокоментував керівник поліції.

За словами Котиги, дружина військового приїхала від родичів, у яких гостювала. Спочатку вона намагалася знайти чоловіка самостійно, а потім звернулася в поліцію.

Командир частини Руслан Яковлєв від коментарів відмовився.

Як стало відомо «Моїй Олександрії» з джерел в поліції і частині, майор перебував у неприязних стосунках з сусідом. Нібито зараз не можуть знайти обох чоловіків, при цьому існує підозра, що сусід заподіяв військовому фізичну шкоду і зник разом з ним.

Котига побічно підтвердив цю інформацію: «Ну, скажемо так, це все припущення. Конкретних сварок у них не було, це однозначно. Ну таких, значних. Так – живуть, так – ділять майно, розділений будинок навпіл, так – у даний час його (сусіда – ред.) немає на місці».