На Кіровоградщині оголосили набір у поліцію

13:52
1878
views

10 травня почався конкурс на 20 посад середнього складу поліції, з 15 травня стартує відбір на заміщення 80 вакантних посад молодшого складу поліції.

Про це повідомив заступник начальника ГУНП в області Дмитро Ткачонок під час брифінгу, що відбувся сьогодні, 11 травня, у відомстві, поінформували «УЦ» у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

У процесі реформування правоохоронних органів з грудня 2016 року розпочали свою роботу сектори реагування патрульної поліції. Загалом у відділах та відділеннях поліції області (окрім Кропивницького ВП) є по чотири таких підрозділи. До їхніх функцій входять цілодобове забезпечення оперативного реагування на повідомлення про правопорушення та інші події, їх розгляд у межах компетенції, а також патрулювання території обслуговування, самостійне виявлення та припинення правопорушень.

«У зв’язку з відчутною неукомплектованістю ці підрозділи змушені працювати в досить напруженому режимі. Саме тому з 10 травня розпочато конкурсний відбір на 20 посад інспекторів сектору реагування патрульної поліції, – сказав Дмитро Ткачонок. – Крім того, відбулися зміни в організації діяльності ізоляторів тимчасового тримання. У підрозділах поліції області створено сім міжрайонних ізоляторів, один з яких розташовано в обласному центрі та шість – у найбільших районних центрах. Унаслідок перерозподілу штатної чисельності утворився певний некомплект.

Тому 15 травня ми розпочинаємо конкурс на заміщення 80 вакантних посад молодшого складу поліції, серед яких: 22 вакансії на посади поліцейських секторів реагування патрульної поліції, 17 – помічників чергових секторів реагування патрульної поліції, 17 – поліцейських ізоляторів тимчасового тримання, п’ять – поліцейських відділення конвойної служби ізоляторів тимчасового тримання, три – поліцейських-водіїв ізоляторів тимчасового тримання, чотири – поліцейських-водіїв відділення конвойної служби ізолятора тимчасового тримання, а також оголошено конкурс на посаду поліцейського-водія сектору логістики та матеріально-технічного забезпечення, 11 – на посади поліцейських з логістики, обліку та збереження речових доказів і озброєння».

Всі охочі взяти участь у конкурсі на заміщення вакантних посад середнього складу поліції (офіцерських), повинні подати онлайн-заяву та визначені вимогами конкурсу документи в період із 10 по 24 травня 2017 року.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі на заміщення вакантних посад молодшого складу поліції (сержантських), онлайн-заяву та визначені вимогами конкурсу документи мають подати в період з 15 по 26 травня 2017 року.

Основними вимогами до кандидатів на заміщення посад є: громадянство України, наявність вищої освіти, знання Конституції України, Законів України «Про Національну поліцію, «Про запобігання корупції» вільне володіння українською мовою.

Прийом документів проводитимуть працівники сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення ГУНП в області за адресою: Кропивницький, вул. В. Чміленка, 41, каб. 106.

Процес відбору кандидатів, як і в попередніх конкурсах, включатиме в себе п’ять етапів:

– тестування на знання законодавчої бази, а також на загальні здібності і навички;
– медичне обстеження;
– складання нормативів для визначення рівня фізичної підготовленості;
– психологічне тестування;
– співбесіда.

За детальною інформацією можна звертатися щодня з 09:00 до 17:00, крім вихідних та свят, за телефонами: (067) 523-10-90, (050) 383-99-96, (067) 599-61-40, (050) 548-52-61.