Аваков відзначив роботу своїх «орлів» у Кропивницькому (ФОТО)

16:38
2590
views

Начальник поліції області Сергій Кондрашенко передав почесні грамоти, грамоти та подяки МВС України розшуковцям, працівникам управління превентивної діяльності й тренінгового центру.

Читайте також: У Кропивницькому покропили священною водою поліцейські авто (ФОТО)

Також у відомство завітав голова правління ПрАТ «Кіровоградобленерго» Олександр Стрюченко, щоб подякувати працівникам поліції за розкриття злочинів, пов’язаних із розкраданням майна підприємства, повідомили «УЦ» у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Очільник поліції Кіровоградщини нагадав про один з таких прикладів, коли за кілька днів працівники Світловодського відділу вийшли на слід зловмисника, причетного до злочину, через який жителі району залишилися без світла, а мешканці чотири міст потерпали без водопостачання. У подальшому поліцейські встановили й особу спільника крадія.

Керівник енергопостачального підприємства вручив подяки за співпрацю в напрямку протидії подібним кримінальним правопорушенням начальнику поліції області Сергію Кондрашенку та представникам карного розшуку обласного главку, Світловодського відділу і Кіровоградського районного відділення поліції.

«Орли Авакова» – сталий вислів, що з’явився в Інтернеті після призначення Арсена Авакова міністром внутрішніх справ.

Відомчі заохочення отримали поліцейські, роботу яких відзначив особисто міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Серед них – працівники управління карного розшуку Нацполіції області, яким вдалося попередити замовне вбивство, та інспектори роти поліції особливого призначення ГУНП в області, що несли службу з забезпечення публічної безпеки у Києві та під час патрулювання виявили і вилучили у двох громадян пістолет і наркотики.

Подяку МВС також вручили старшому інспектору тренінгового центру, судді національної категорії з панкратіону Ользі Гусак. Вона представляла Кіровоградщину, виступивши головним суддею на змаганнях з панкратіону на Кубок міністра внутрішніх справ України – 2017.