У Кропивницькому покропили священною водою поліцейські авто (ФОТО)

16:23
2212
views

12 липня начальник ГУ Національної поліції в області Сергій Кондрашенко вручив колегам ключі від позашляховиків Мitsubishi Outlander PHEV.

Mitsubishi Outlander PHEV – позашляховик класу «К1» з гібридною силовою установкою (електротяга + двигун внутрішнього згорання). У вітчизняних автосалонах ціни на авто стартують від 599 тис. грн.

18 автомобілів з екологічними двигунами до Кіровоградщини направили з числа кроссоверів, які у рамках Кіотського протоколу уряд Японії передав у травні Нацполіції України, повідомили «УЦ» у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

«Цієї події ми справді довго чекали. Нині 18 територіальних підрозділів поліції області отримують новенькі електромобілі, які служитимуть на користь людям, – зазначив Сергій Кондрашенко. – Усі без винятку транспортні засоби будуть закріплені за групами реагування патрульної поліції, а це означає, що поліцейські у районах зможуть швидше прибувати на місце пригоди, допомагати громадянам, що потрапили в біду, затримувати підозрюваних у скоєнні злочинів за гарячими слідами».

Під час урочистостей Сергій Кондрашенко також вручив подяки представникам органів місцевої влади і самоврядування кількох районів за співпрацю та сприяння у діяльності підрозділів поліції на місцях.

Нові автомобілі, які вже сьогодні вирушать до територіальних підрозділів поліції, освятили представники духовенства.