У Кропивницькому чоловік ударив трирічну дівчинку головою об підлогу (ВІДЕО 18+)

14:29
3689
views

На 102 зателефонували свідки й розповіли, що невідомий впустив дитину на підлогу в одному з торговельних центрів, а потім виніс непритомну трирічну дівчинку з супермаркету, навіть не надавши їй медичної допомоги.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Кропивницького.

Патрульні миттю приїхали за вказаною адресою – на вулицю Пацаєва. Ні невідомого чоловіка, ні потерпілої дівчинки біля торговельного центру не було, натомість охоронців порядку зустріли обурені ситуацією громадяни та охоронець закладу, який і надав інспекторам відеодоказ події.

https://www.facebook.com/kroppolice/videos/1345709638872069/

Поспілкувавшись з мешканцями прилеглих будівель, інспектори з’ясували ймовірну адресу проживання громадянина і попрямували туди.

Піднявшись на четвертий поверх багатоповерхівки на вулиці Пацаєва, в одній з квартир почули дитячий крик. З дозволу господаря житла патрульні потрапили до помешкання та побачили двох його маленьких діточок, однією з яких була трирічна дівчинка, яка лежала на дивані у непритомному стані.

За диваном ховався 33-річний товариш родини, який зізнався, що саме він впустив дитину на підлогу в супермаркеті, намагаючись відтягнути маленьку дівчинку від відділу з молочною продукцією.

Батько дівчинки про подію також знав, але не надав цій ситуації великого значення: мовляв, його друг впустив дівчинку випадково, і скоро все минеться.

Патрульні викликали карету швидкої. Чоловіка, який вчинив насилля над дитиною, затримали та доправили до міського відділу поліції.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу та сповістили працівників ювенальної превенції. Пізніше з’ясувалося, що затриманий уже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини.

Наразі справою займаються слідчі.