Поліція затримала злодія, який обікрав корпункт «Інтеру» в Кропивницькому (ФОТО)

11:33
1601
views

Працівники поліції встановили особу зловмисника, який обікрав офіс телеканалу «Інтер» у Кропивницькому.

Про це «УЦ» повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Повідомлення про злочин надійшло до Кропивницького відділу поліції від працівника корпункту, який вранці прийшов на роботу і побачив відчинене вікно, а всередині приміщення виявив відсутність планшета та ноутбука.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські вирахували особу злодія. Йому вже оголосили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), вирішується питання щодо обрання стосовно чоловіка міри запобіжного заходу», – повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.

Попередньо встановлено, що вночі зловмисник прийшов до будівлі та, переконавшись, що у приміщенні офісу нікого немає, вирішив вчинити крадіжку. Пошкодивши пластикове вікно, проник усередину і почав шукати цінні речі. Забравши з собою техніку на 8 тисяч гривень, він утік.

Вкрадений ноутбук працівники поліції вилучили та направили на проведення експертизи, після чого його повернуть власнику. Планшет злодій устиг продати.

Розслідування триває. 37-річному зловмиснику, який уже має судимості за крадіжки, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Нагадаємо, крадіжка сталася в ніч з 9 на 10 травня.