Почесним громадянином Олександрії став бізнесмен, якого мало хто знає в обличчя

10:30
1868
views

Олександрійські депутати провели дві позачергові сесії сьогодні, 23 травня.

Зокрема, обранці проголосували за питання про нагородження до Дня міста, пише «Моя Олександрія».

Рішення підтримало 20 депутатів при 19 мінімально необхідних. Фракції БПП і «Самопоміч» утрималися.

Почесним громадянином Олександрії, за пропозицією виконкому, став засновник ТОВ «Катеринославські меблеві майстерні» Анатолій Поляцький. Він створив у Олександрії підприємство на кілька сотень робочих місць, побудував храм Різдва Христового в мікрорайоні Перемога, шаховий майданчик у центрі міста, допомагає школі №10. При цьому Поляцький не присутній на відкриттях. Його фото немає в Інтернеті, бізнесмена мало хто знає в обличчя.

У цьому ж рішенні депутати підтримали вручення трьох почесних відзнак «За заслуги перед містом». Їх отримають директор ТОВ ТД «Укрнасоссервіс», член виконкому Олександр Рябушкін, депутат облради від «Опозиційного блоку», підприємець Анатолій Кожемяченко і голова квартального комітету №7 Покровського мікрорайону Тетяна Плужник.

Другим рішенням першої сесії депутати проголосували перейменування комунального підприємства «Муніципальна варта Олександрійської міськради» на «Муніципальна поліція Олександрійської міськради».

На другій сесії депутати підтримали внесення змін до класифікації бюджету (технічне рішення, приведення параметрів до чинного законодавства), а також внесли зміни до бюджету. Зокрема, розподілили державну субвенцію в сумі понад 10 млн грн. і перевиконання показників міського бюджету.

Урочисте присудження звання «Почесний громадянин Олександрії» і вручення відзнак «За заслуги перед містом» відбувається в День міста. Свято відзначається в останню неділю травня. У 2017 році – 28 травня.