Футболісти «Олександрії» полетіли до Туреччини

09:43
1617
views

«Олександрія» разом з потенційними новачками 14 січня вирушила на передсезонний збір до Туреччини.

Про це пише «Спортарена».

Вильоту олександрійців з Харківського міжнародного аеропорту на Стамбул, а далі – на Анталію передували три дні тренувальних занять в рідному місті. За їх підсумками команду покинули захисник Сергій Басов, а також півзахисник Артем Щедрий.

Зате відправився в Анталію з партнерами хавбек Олексій Довгий. Як зізнався перед самим вильотом наставник Олександрії Володимир Шаран, з ним домовилися про продовження співпраці до кінця нинішнього чемпіонату.

З можливих новачків Шаран узяв до Туреччини чотирьох виконавців молодіжного складу команди, а також 20-річного Олексія Зінкевича, що має контракт з «Шахтарем», і 22-річного півзахисника «Енергії» Дмитра Шастала.

Інших новачків при реєстрації олександрійців на рейс до Туреччини не було.

На першому турецькому зборі команда Володимира Шарана проведе п’ять контрольних спарингів. 17 січня відбудеться зустріч з болгарською «Славією», 20-го – з командою «Сепсі» з Румунії, 22-го – з «Жетису» з Казахстану, 25-го – з єреванським «Пюніком» і 26 січня – з болгарським «Ботева».

28 січня «Олександрія» через Київ повернеться додому. Через кілька днів команда знову вирушить до Туреччини на другий підготовчий збір.