Кератолітичний шампунь Dercos для шкіри голови з проявами лущення і свербіння

10:21
279
views

Недоброякісні засоби для миття голови, які часто трапляються сучасним споживачам, призводять до порушення балансу вологості шкіри. У результаті багато хто скаржиться на лущення, свербіння шкірних покривів, і, як наслідок, – появу лупи. У такому разі слушним рішенням стане використання дерматокосметики Vichy Dercos шампунь. Варто зазначити, що цей засіб рекомендує асоціація дерматологів України, що вказує на його якісний склад та ефективну дію.

Особливості й переваги шампуню Dercos

Найголовнішим позитивним чинником цього засобу є особлива гіпоалергенна формула, дія якої направлена на відновлення балансу клітин епідермісу голови. Спеціальні ферменти, що входять до складу шампуню, забезпечують м’яке відлущування відмерлих частинок себуму та оптимальне її зволоження. Ефективний догляд за шкірою стає можливим завдяки входженню до складу засобу сечовини та саліцилової кислоти у кількості 5 та 2 відсотки відповідно. Саме вони відповідають за зменшення симптомів свербіння та лущення, а еластичність та м’якість волоссю надає гліцерин, який також присутній в основному складі.

Ті, хто вже давно користується шампунем Dercos, відзначають його переваги:

  • наявність наочного результату в плані дієвого зволоження та гладкості після 4 тижнів використання;
  • гарний вигляд волосся;
  • зручне змивання;
  • стійке відчуття стану чистоти волосся;
  • відновлення здорового стану шкіри.

Шампунь Dercos також підходить для догляду за шкірою голови з ознаками псоріазу.

Специфіка використання Dercos

Шампунь пропонується покупцям у зручному форматі – у вигляді флакона з міцного пластику. Кришка оснащується дозатором для економного використання. Текстура засобу забезпечує легке нанесення та рівномірне розподілення поверхнею волосся. 

Для миття голови цілком достатньо буде декілька крапель шампуню, які потрібно втирати в шкіру голови масажними рухами. Після цього засіб залишають на волоссі протягом двох хвилин. Далі шампунь змивається теплою проточною водою до повного зникнення. У разі потрапляння його до очей потрібно негайно промити їх водою. Ніяких додаткових засобів використовувати не потрібно, волосся добре висушується рушником або під струменем холодного повітря з фену. 

Використання дерматокосметики, зокрема шампуню Vichy Dercos, може забезпечити ефективний догляд за шкірою голови та волоссям. Його гіпоалергенна формула, наявність спеціальних ферментів та інших активних компонентів дозволяють покращити стан шкіри та волосся, забезпечуючи зволоження та зменшення симптомів свербіння та лущення.