Фірмі Шарова дозволять менше платити за землю

18:12
1182
views

На засіданні сесії міськради Кропивницького 21 лютого планують розглянути питання про зниження орендної плати за землю ПП “Промбудагросервіс”.

Копію проекту рішення має у своєму розпорядженні “Маркер”.

“…виключити  з  п.  4  договору  наступні  речення: “Термін ведення будівництва складає не більше 2-х років, починаючи з дня реєстрації цього договору. У разі, якщо будівництво не буде реалізоване у зазначений термін, орендна плата нараховується в повному обсязі”, – сказано у документі.

Адреса земельної ділянки у проекті рішення не вказана.

За даними Єдиного державного реєстру, засновник ПП “Промбудагросервіс” – Олександр Шаров. Брати Ігор, Юрій та Олександр Шарови напряму і через інших осіб володіють численними об’єктами нерухомості й земельними ділянками у Кропивницькому. Зокрема, сестра Шарових Валентина Яцків через ПП “Агрооптсервіс” орендує Козачий острів (парк Пушкіна). У Ігоря Шарова, крім іншого, є вілла в Іспанії.

У 2005 році Олександр та Юрій Шарови були фігурантами скандалу з виплатами пенсій колишнім працівникам МВС. Прокуратура наполягала на тому, що брати фіктивно працювали в органах внутрішніх справ, натомість пенсії отримували справно. Кримінальна справа зрештою завершилася нічим.