Кіровоградська ОДА розміщуватиме бюджетні кошти на депозитах «Приватбанку»

12:07
1892
views

Кіровоградська філія «Приватбанку» стала переможцем конкурсу, проведеного спеціальною комісією обласної державної адміністрації щодо розміщення бюджетних  коштів на депозитних рахунках банку.

Про це «УЦ» повідомили у прес-службі банківської установи.

«Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 12.01.2011р.№6 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасово вільних коштів місцевих бюджетів на вкладних (депозитних) рахунках у банках», 17 лютого відбулося засідання конкурсної комісії з визначення банківських установ для розміщення тимчасово вільних коштів обласного бюджету на депозитних рахунках. Три банківських установи – Кіровоградська філія АБ «Укргазбанк», Кіровоградське обласне управління ПАТ «Державний ощадний банк України» та Кіровоградська фіілія ПАТ КБ «Приватбанк» – претендували на співпрацю та, відповідно, надали на розгляд комісії умови розміщення коштів», – йдеться у повідомленні.

Комісія одноголосно визначила переможцем ПАТ КБ «Приватбанк», який запропонував найвищу відсоткову ставку та найзручніші умови за вкладом на відповідний термін.

«Розміщення бюджетних коштів на банківських депозитних рахунках надає можливість отримати додатковий дохід у казну області, міста чи навіть селища», – зазначив директор Кіровоградської філії «Приватбанку» Ростислав Масло.