Близько 200 індійців хочуть вчитися в медуніверситеті в Кропивницькому

12:17
1502
views

Під час мотиваційного семінару в Індії близько 200 осіб виявили бажання навчатися у Донецькому національному медичному університеті.

Про це «УЦ» повідомили у прес-службі закладу.

У місті Сурат (штат Гуджарат, Республіка Індія) представники Донецького національного медичного університету взяли участь у мотиваційному семінарі з питань набору іноземних студентів для навчання на міжнародному факультеті медичного ВНЗ, який розташований у місті Кропивницькому. Семінар організували та провели фахівці ТОВ «Українські освітні послуги».

Начальник відділу міжнародних зв’язків ДНМУ Ірина Торбенко нпрозповіла про переваги навчання у вищих навчальних закладах України, зокрема в Донецькому національному медичному університеті, відповіла на запитання, серед яких основними були: наявність дисциплін та вимоги щодо кількості балів у сертифікаті про повну середню освіту, необхідних для вступу за спеціальностями «Медицина», «Стоматологія», можливість навчання англійською мовою, умови проживання у гуртожитку.

В семінарі взяли участь 2150 індійців, які зацікавились навчанням в Україні. Близько 200 осіб залишили заявки на оформлення документів для вступу саме до Донецького національного медичного університету.

Зараз на міжнародному медичному факультеті у Кропивницькому навчаються близько 300 іноземних студентів. 70 відсотків з них здобувають освіту англійською мовою.