У Кропивницькому копи зупинили водія, вміст алкоголю в крові у якого перевищував норму в 19 разів

17:40
1725
views

Близько 23:00 20 липня увагу патрульних поліцейських привернув легковий автомобіль «Деу Ланос», водій якого демонстрував агресивну манеру керування.

Про це «УЦ» повідомили у прес-службі патрульної поліції міста.

Спільними зусиллями патрульних поліцейських та небайдужих громадян даний транспортний засіб вдалося зупинити на розі вулиць Севастопольська та Ярославська. Під час спілкування з водієм правоохоронці помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Патрульні запропонували чоловікові пройти огляд на стан сп’яніння, відповідно до встановленого порядку, на місці. Результати огляду показали, що вміст алкоголю в крові водія становить 3,82 проміле, що в 19 разів перевищує допустиму норму.

На водія склали матеріали про адміністративне правопорушення за частиною 1 статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає відповідальність водіїв за керування транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу водія та швидкість його реакції. Матеріали справи передадуть до суду в п’ятиденний термін.

Правоохоронці відсторонили водія від керування автомобілем. Транспортний засіб доставили до постійного місця дислокації.