Мер Олександрії боїться, щоб фанати клубу не рознесли площу під час виступу Руслани

16:01
3167
views
Співачка Руслана Лижичко

Мер Олександрії Степан Цапюк побоюється, що Соборній площі завдадуть шкоди на концерті Руслани.

Про це він заявив на засіданні виконкому сьогодні, 27 липня, передає «Моя Олександрія».

Видання наводить цитату Цапюка з цього приводу: «Сьогодні ми розмовляли з керівником організації футбольних фанатів, тому що можна площу перетворити просто на руїну. Особливо те, як у нас сьогодні поводяться фанати. А це все-таки площа всього міста.

Якщо такі неподобства будуть – буде адекватна реакція. І по відношенню до футбольного клубу, і по відношенню до фанатів.

Фанати не будуть керувати містом і не будуть створювати незручності. У нас достатньо сил, бажання і енергії всіх поставити на місце. Щоб не було цих неподобств, як в інших містах.

Тому я ще раз звертаюся до Беланюка (Юрій Беланюк – прес-аташе ФК «Олександрія». – Ред.), який відповідає за це, – нехай вони своїх працівників виводять, але якщо буде шкода від концерту, порахувати і виставити на футбольний клуб.

Ми їм пропонували провести це на стадіоні, але чомусь не було підтвердження від керівництва. На площі? Добре. Ми не могли відмовити, тому що прекрасно розуміли, що це була б чергова порція вилитого лайна на нас, як по об’єднанню громад».

Нагадаємо, члени виконкому одноголосно дозволили трансляцію матчу (у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи «Олександрія» зіграє з румунською командою «Астрой») і виступ Руслани на центральній площі Олександрії 27 липня з 17:00 до 22:00.