У Кропивницькому мама серед ночі лишила у квартирі 4-річну дівчинку і зникла

10:39
1903
views

Близько третьої ночі 10 серпня екіпаж патрульної поліції отримав виклик про те, що кричить людина і просить допомоги.

На місці патрульні виявили, що 4-річна дитина була зачинена на балконі, а її мами не було вдома, повідомили «Першій електронній» інспектори поліції.

Прибувши на вул. Василя Нікітіна, екіпаж 0106, до якого входили лейтенант патрульної поліції Сергій Коптєлін та його напарник Дмитро Бойченко, пбачили 4-річну дівчинку, яка знаходилася на балконі третього поверху в зачиненій квартирі. Роздягнена дитина була сама і кричала про допомогу.

Сергій Коптєлін, перебуваючи на сусідньому балконі будинку, постійно спілкувався з дівчинкою та заспокоював її. У цей час Дмитро Бойченко повідомив у ДСНС про необхідність їхньої допомоги, опитав сусідів і відібрав пояснення з приводу цієї ситуації. Дівчинку зняли з балкону з допомогою бригади рятувальників.

Під час спілкування з дитиною патрульні з’ясували, що її мати пішла у невідомому напрямку, залишивши доньку саму в зачиненій квартирі. Номер телефону матері з’ясувати не вдалося, бо вона винаймає квартиру і сусіди не знають її контактних даних. Більше родичів із розмови з дівчинкою встановити не вдалося.

Дитина залишилася у сусідки, яка написала розписку про передачу їм потерпілої.