Порошенко високо оцінив внесок Кіровоградщини у боротьбу з агресором

18:16
1854
views

Президент Петро Порошенко високо оцінив внесок Кіровоградщини у боротьбу з агресором на сході країни.

Про це він заявив під час візиту до Кропивницького сьогодні, 21 серпня, повідомили «УЦ» у прес-службі глави держави.

«Дуже високо ціную внесок Кропивницького і Кіровоградщини в захист країни від військової агресії. Прикметно, що троє з шести учасників АТО, які будуть сьогодні нагороджені, народилися вже за часів незалежної України. Молоде покоління українців, яке народилося за часів незалежної України, вміє і добре захищає наш суверенітет, територіальну цілісність, незалежність», – сказав Петро Порошенко.

Він нагадав, що Сили спеціальних операцій і третій полк брали участь у найважчих моментах військової агресії: обороні Донецького аеропорта, яка почалася з операції, проведеної під головуванням командира полку Героя України Олександра Трепака; забезпеченні виходу українських сил з Дебальцевого; операцій у Луганську та на Савур-Могилі; пройшли бої у Бахмуті; звільняли Слов’янськ, Краматорськ, Маріуполь, Мар’їнку.

Нагадаємо, Президент Петро Порошенко 21 серпня відвідав Кіровоградський обласний госпіталь для ветеранів війни та вручив державні нагороди бійцям Сил спеціальних операцій, які відзначилися у захисті незалежності та територіальної цілісності України.