Житель Кропивницького погрожує перекрити центральну вулицю через свою сестру (ФОТО)

15:14
3515
views

На центральній площі Кропивницького 22 серпня висловлював свій протест проти свавілля житель Кущівки Володимир Островський.

За його словами, він тривалий час не може добитися справедливості й змусити поліцію виконувати свої обов’язки, передає кореспондент «УЦ».

Як стверджує Володимир, його батько залишив заповіт на двох дітей – на нього самого і його сестру. Будинок розділили на дві частини. Менша належала його сестрі, а велика – йому. Однак його родичка нібито півтора роки тому підробила домову книгу і за допомогою нотаріуса подарувала свою частину будинку іншій родині.

Всі комунікації лишилися на подарованій половині. Більш того, як говорить Володимир, вже кілька місяців як йому відрізали газ, тепер ще й відключили електрику. Це зробила та сім’я, на половині якої знаходяться рубильник і вентиль. Чоловік з двома дітьми мешкає в тяжких умовах і вважає, що його просто хочуть вижити.

Володимир неодноразово писав скарги в прокуратуру, навіть у Генеральну, звертався до слідчих, які все-таки порушили кримінальну справу, але невдовзі закрили.

Володимир Островський разом зі своїми друзями і сусідами прийшов до будівлі обласної ради шукати допомоги. А якщо нічого не зміниться, то він загрожує через тиждень перекрити вулицю Велику Перспективну.