Швейцарець подякував поліцейським Кропивницького, які знайшли його електронну книгу (ФОТО)

12:38
2238
views

Громадянин Швейцарії висловив щиру вдячність кропивницьким поліцейським, роботою яких був приємно вражений.

Про це повідомив очільник поліції області Сергій Кондрашенко, інформують «УЦ» у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Працівники карного розшуку отримали повідомлення про крадіжку. Особу злодія швидко встановили, вилучили та повернули власнику його майно. Та заявник прийшов до поліцейського відділу знову – вже щоб подякувати правоохоронцям за хорошу роботу.

Потерпілим виявився громадянин Швейцарії. Рафаель розповів, що за професією – програміст, але одного дня вирішив здійснити свою мрію – подорожувати. Так і опинився в Україні, а потім – у Кропивницькому. В одному з інтернет-кафе він познайомився з чоловіком, якому на кілька хвилин «довірив» рюкзак, а той витягнув із нього електронну книгу.

Звернутися до поліції йому порекомендували працівники закладу. Коли ж наступного дня зателефонували з Кропивницького відділу і попросили упізнати свою річ – неймовірно зрадів.

«Я теж вдячний колегам із Кропивницького відділу поліції за їх роботу. Для нас важливо, аби люди, які вперше для себе відкривають нашу країну, лишали на згадку тільки найкраще», – зазначив головний поліцейський Кіровоградщини.