Кропивницький отримає додаткових 18 мільйонів гривень

00:07
1674
views

Понад 17,9 мільйона гривень субвенції з державного та обласного бюджетів отримає додатково міський бюджет Кропивницького.

Міська рада Кропивницького внесла відповідні зміни до рішення «Про міський бюджет на 2017 рік» вчора, 4 вересня, повідомили «УЦ» у прес-службі мерії.

Як зазначила начальник фінансового управління міської ради Любов Бочкова, 13,2 мільйона гривень спрямують на соціально-економічний розвиток міста. Із них: 6,37 мільйона – на ремонт житлового фонду, 5 мільйонів – на ремонт доріг обласного центру, 1,5 мільйона – на ремонт греблі на Сугоклеї і 350 тисяч гривень – на благоустрій міста.

Крім того, субвенцію у розмірі 4,71 мільйона гривень виділила місту обласна рада: на один  мільйон гривень збільшена медична субвенція, на 1,5 – освітня. Ще 1,5 мільйона гривень використають на закупівлю спеціального автомобіля для перевезення дітей, що мають інвалідність. 480 тисяч гривень підуть на проведення інвентаризацію земель міста.

Міська рада також провела внутрішній перерозподіл бюджетних коштів. За рахунок зменшення резервного фонду будуть виділені 1,6 мільйона гривень для відзначення кропивницьких спортсменів – переможців і призерів Дефлімпійських ігор.