Кузьменко підвищив зарплати гравцям «Олександрії»

13:12
1552
views

У футболістів «Олександрії» зросли зарплати.

Про це в інтерв’ю «Команді №1» розповів головний тренер клубу Володимир Шаран.

«Футболістам буде підвищена заробітна плата. Так, у нас є премії практично за кожен позитивний результат, але щоб команда показувала видовищний футбол, потрібні відповідні виконавці, тому і витрати зростуть. Я радий, що президент пішов нам назустріч у фінансовому питанні. Але запрошувати в «Олександрію» ми будемо тільки тих футболістів, які реально можуть допомогти колективу», – сказав Шаран.

Середні зарплати будуть усе одно нижчими, ніж у деяких українських клубах.

«Думаю, середні зарплати наших гравців будуть нижчими, ніж у «Дніпра», «Карпат», «Ворскли» і «Сталі», не кажучи вже про «Шахтар», «Динамо» і «Зорю». Можливо, приблизно однакові – з «Олімпіком» і «Чорноморцем», – зазначив головний тренер. – Багато футболістів хочуть прийти в клуб і відразу вибити собі велику платню. В «Олександрії» її потрібно заробити за рахунок позитивних результатів, тоді й премію отримаєш. Хлопці це розуміють і віддають на полі всі сили».

Нагадаємо, за підсумками сезону УПЛ команда Володимира Шарана посіла п’яте місце, пробившись у Лігу Європи-2017/18, де стартує з третього раунду кваліфікації.

Президент «Олександрії» – голова ОДА Сергій Кузьменко.