Олександр Горбунов: «Нехай в нашому місті, в нашій країні з’являється більше впорядкованих територій»

17:18
1601
views

Минулої неділі від самого ранку кропивничани разом зі своїми сім’ями поспішали до парку Перемоги. За підтримки народного депутата України Олександра Горбунова в Міському саду проходив сімейно-спортивний вихідний-2017 «КРАЇНА – ЦЕ ТИ», приурочений до Дня молоді.

В рамках заходу в улюбленому місці відпочинку містян була організована насичена спортивно-розважальна програма. Зареєструвавшись, близько 500 учасників брали участь у командних естафетах, були і гра з перешкодами, і скеледром, і переправа через річку, і стрільба з луку, і велоестафета, також паралельно працювала дитяча локація для малят. Ну а ті учасники, які не долучилися до естафет, взяли участь у змаганнях з приготування каші на польовій кухні.

Народний депутат України Олександр Горбунов подякував усім друзям, які долучилися до проведення заходу, а також зазначив, що такі сімейно-спортивні вихідні для наших кропивничан потрібно робити систематичними.

– Я думаю, що ми вийдемо на той формат, коли будемо організовувати такі спортивні масові заходи спочатку раз у місяць, а потім і кожних вихідних!

Я вже давно говорю, що парк Перемоги – це унікальне місце для занять спортом. У нас сьогодні і біг, і естафети, і кращого місця за парк Перемоги для проведення таких спортивних заходів у нас просто немає! На сьогоднішній день у міської ради для цього є все, є кошти, які вже вкотре за мого сприяння були передбачені в держбюджеті, а зараз же просто чекаємо від місцевої влади, коли вони розпочнуть реконструкцію парку. Нехай в нашому місті, в нашій країні з’являється більше приведених до ладу територій! – зазначив Олександр Горбунов.

– Коли народний депутат України запропонував нам спільно провести такий захід, об’єднавши велосипедистів, бігунів, туристів і усіх охочих, ми зрозуміли, що в нас є унікальний парк, у якому можна проводити будь-які змагання, - приєднується до розмови президент велоклубу «Там-де-ми» Сергій Ларшин.

– Ми з задоволенням приєднались і хочемо, щоб парк Перемоги став місцем активного відпочинку і масового спорту для наших містян, - підкреслив Сергій Ларшин.

Керівник обласного центру туризму Андрій Лісота переконаний, парк Перемоги – це ще й чудове місце для проведення різноманітних обласних чемпіонатів. Адже в Міському саду прекрасні ландшафти природних перешкод, як річка, так і круті схили, дамба, все є для того, щоб проводити тут час з користю.

– Цей парк потрібно негайно реанімувати, аби молодь проводила свій вільний час активно та спортивно. Спасибі Олександру Володимировичу за запрошення, завжди готові долучатися до таких заходів, адже в нас займаються дуже багато дітей як з Кропивницького, так і з області, - наголосив Андрій Лісота.

Сімейно-спортивний вихідний-2017 «КРАЇНА – ЦЕ ТИ» у парку Перемоги тривав майже 5 годин. Учасникам естафет вручили подяки від народного депутата України Олександра Горбунова за активну участь у спортивному святі та пропаганду здорового способу життя і подарунки, переможці ж отримали медалі та подарунки. А після дегустування каші, яку приготували на польовій кухні, усі учасники спортивного свята проголосували за кращу команду-переможця в цій номінації.

Співорганізатор спортивного заходу, голова громадської організації «КРАЇНА – ЦЕ ТИ» Валентина Бойко на завершення висловила вдячність усім, хто долучився до організації свята.

– Хочу подякувати кожному, хто долучився до огранізації споривно-сімейного свята «КРАЇНА – ЦЕ ТИ», кожному, хто брав участь у заході і провів свій вихідний, свій День молоді з користю та весело! Тільки завдяки нашим спільним зусиллям у Кропивницькому з’явилось свято нового формату. А далі буде! Змінюй себе, змінюй країну! Країна – ЦЕ ТИ!

Наталія Затока