Без тепла у Кропивницькому – 53 багатоповерхівки, два дитсадки і школа

10:29
1320
views

У Кропивницькому без газопостачання залишаються п’ять котельних.

Про це повідомляє прес-служба мерії.

Припинили свою роботу модульна котельня у селищі Новому, котельні у мікрорайонах на вулицях Шатила, Родимцева, Робочій та Хабаровській.

Дії газовиків призвели до відключення теплопостачання у 53 житлових будинках. У холодних приміщеннях перебувають діти двох дошкільних навчальних закладів – ДНЗ №37 і ДНЗ №16, учні ЗОШ №1.

Нагадаємо, 27 листопада ВАТ «Кіровоградгаз» припинило газопостачання на чотири котельні «Кіровоградтепло». Під час засідання сесії міськради Андрій Райкович заявив, що подача газу поновилася, однак у соцмережах станом на 10 ранку 28 листопада пишуть, що батареї у квартирах холодні.

Сьогодні, 28 листопада, міський голова Кропивницького Андрій Райкович перебуває з робочою поїздкою в столиці України. Голова міста продовжує перемовини з керівництвом НАК «Нафтогаз України», аби вирішити ситуацію з теплопостачанням у місті.

Міськрада обласного центру вимагає порушити кримінальні провадження проти керівників ВАТ «Кіровоградгаз» за підготовку організації диверсії у Кропивницькому.