Якщо задумалися про пневматичний пістолет

14:33
558
views

RU

Пневматика використовується для полювання, у спортивній і розважальній стрільбі, для цілей самооборони в разі крайньої необхідності. За наявності всіх довідок і дозволів щодо конкретного типу калібру та інших деталей сьогодні можна купити пневматичний пістолет у магазині Ванклік, https://one-click.com.ua/sportivnaya-strelba/pnevmatika/pnevmaticheskie-pistolety/, де представлено безліч брендових моделей.

Який пістолет вибрати

Пневматика – досить недорогий вид зброї. Калібр має особливе значення, від його показників залежать правила носіння та інші тонкощі. Поширений варіант – 4,5 мм.  

Корисно перед покупкою дізнатися про особливості пістолетів залежно від типу пневматики. Існують такі види:

  • газо-пружинний;
  • мультикомпресійний;
  • пружинно-поршневий;
  • газобалонний;
  • PCP з накачуванням. 

За місткістю магазина пістолети сильно різняться. Існують варіанти з різними типами запобіжників і без них. Ударно-спусковий механізм може бути різним: існують моделі з одиночною дією, пістолети з електронним блоком управління. 

Розрізняються пневматичні пістолети за довжиною ствола, матеріалом корпусу і приклада. Усе це впливає на загальну вагу зброї. Її вибір цілком залежить від сфери використання, і для кожного напрямку будуть потрібні конкретні характеристики. 

Вибір конкретної моделі

Новачкам потрібно визначитися, для якої мети вони хочуть купити пневматику. Саме від цього залежить тип, калібр і всі супутні характеристики зброї. Тип пневматики – один із ключових чинників вибору:

  • пружинно-поршневі моделі популярні, але не найточніші;
  • пістолети з попереднім накачуванням дають найкращий результат за потужністю і точністю;
  • мультикомпресійна пневматика не дуже зручна, проте заслуговує на увагу. 

Під час вибору пістолета звертайте увагу на ергономіку моделей. Читайте, що пишуть покупці про пістолети, з якими у них був досвід. Під час купівлі замовляйте кулі, балони для відповідного типу пневматики, не забудьте про користь захисних окулярів. Рекомендується обзавестися навушниками для комфорту стрільби і замовити зручний чохол для пневматики. 

Купівля пістолета – лише половина справи. Важливо тренуватися і дотримуватися всіх правил носіння та безпечного використання.