Про оновлений сайт «УЦ»

08:01
2039
views

Як бачите, у нас – новий дизайн. І нові підходи до роботи. Коротко розповімо.

По-перше, тепер uc.kr.ua – не просто веб-представництво друкованого тижневика «Україна-Центр». Це – повноцінне Інтернет-видання з власною стрічкою новин, фото- та відеорепортажами, тестами й опитуваннями.

По-друге, є кардинальні зміни щодо блогів. Ми довго ламали голови: як відродити блогосферу, де останнім часом життя, м’яко кажучи, не вирує. І придумали. (Крок – абсолютно свідомий, хоча і сподобається не кожному.) Відтепер читачі не можуть самі реєструватися, а всі профілі, що були раніше, дружно відправилися в архів. Охочі завести блог на оновленому сайті «УЦ» мають надіслати листа редактору видання на адресу andriy.lysenko@gmail.com і повідомити таким чином про свій намір. У посланні треба вказати своє ім’я та прізвище, посилання – при бажанні – на акаунти у соціальних мережах, коротку інформацію про себе, а також прикріпити фото. Кожного автора ми реєструватимемо вручну. У нас – непереборне бажання перетворити блоги «УЦ» з масиву напіванонімних дописів на головний дискусійний майданчик області. Рішення про надання права публікуватися буде на совісті редакції.

Запевняємо вас, що стать, релігійні чи політичні переконання на допуск до авторства не впливатимуть. Головний критерій – це має бути цікаво.

І по-третє. Крім текстових, будуть ще відеоблоги. Алгоритм для набуття права завести відеоблог – такий же.

Стара версія сайту завжди знаходитиметься за посиланням. А новій – нових злетів!