Поліція почала перевіряти інформацію про полювання на наркоманів на Кіровоградщині

11:40
2271
views

Поліція проводить перевірку за публікацією про «полювання»на наркоманів в Олександрії.

Про це повідомив начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига, передає «Моя Олександрія».

За його словами, інформацію зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв та звернень громадян.

«Інформацію ми отримали з мережі Інтернет і її зареєстрували, зараз проходить перевірка, – прокоментував Котига. – Наше перше завдання – встановити особи потерпілих, і потім, коли у нас будуть конкретні факти, ми можемо рухатися далі».

Керівник поліції зазначив, що буде «безумовно правильно, щоб постраждалі звернулися», це допоможе розпочати слідство.

«Тому що, наприклад, при нанесенні тілесних ушкоджень нам обов’язково необхідно заяву потерпілого, без заяви ми не можемо проводити слідство», – сказав він.

Також Котига повідомив, що поліція встановила машину, на якій нібито пересувалися «мисливці», але не готовий це коментувати, тому що «інформація не зовсім відкрита в інтересах тієї ж перевірки».

Котига додав, що поліція зацікавлена розслідувати цю справу, «щоб не дійшло до чогось більш страшного». Також він сказав, що «все, що відбувається, має відбуватися в правовому полі» й закликав громадян, які знають місця розповсюдження наркотиків, «повідомити цю інформацію, щоб спільно вчиняти правові дії» для боротьби, а не займатися свавіллям.

Нагадаємо, в Олександрії наркомани заявили про полювання на них.

Раніше у Кропивницькому СБУ затримала групу молодиків за підозрою у розбійних нападах. Самі ж вони називають себе угрупуванням «Білі леви» (White Lions) – мисливцями на педофілів.